Молитва на Хрещення Господнє (на здоров’я і перед купанням)

19 січня, Хрещення господнє, яке святкується з таким же розмахом, як і Різдво Христове. Богоявлення і Хрещення, це одне і теж. Як ми пам’ятаємо, Господь прийшов до пророка Йоана, щоб хреститися. І тут розверзлося небо, з неба почувся голос Бога Отця, і дух святий зійшов у вигляді голуба на Ісуса Христа. Так Бог явив себе як свята трійця.

У храмах, у цей день, йде Літургія, також відбувається два освячення-напередодні свята і сам свята. Ви можете набирати святу воду, вона найсильніша. Перше відбувається в храмі, і втричі, велике, у річках, ставках, колодязях.

19 входять в річку і згадують спасителя. У цей день можна молитися як у храмах, так і вдома. Перелік молитов представлю в цій статті.

e20c272f3b81737ad70ea2edde756e86 Молитва на Хрещення Господнє (на здоровя і перед купанням)

Віруючі занурюються в ополонку, чоловіки, жінки і навіть діти. Але якщо ви хворі, або ніколи не робили водних процедур подогного плану, то треба все робити обережно, або не вчиняти подібних дій.

При хворобі, є багато молитов зцілення, можна відвідати храм поставивши свічки Ісуса, Матері Божої, Пантелеймона Цілителя.

Вмитися святою водою, напитися води, і помолитися вдома попросивши про зцілення. Віра, найважливіше що є в людини, по вірі дано вам буде, і Господь почує ваші молитви.

Молитви на Водохреща 19 січня на здоров’я і хвороби

Вдома можна запалити свічку, усамітнитися і прочитати 3 рази молитву «Отче Наш». Всі православні повинні знати, але хто не знає її, ось текст. Вивчити ніколи не пізно.

5566dade5ace3748aa7afec61d71e76f Молитва на Хрещення Господнє (на здоровя і перед купанням)

Випийте три ковтки святий хрещенської води, не нарікайте на здоров’я, його можна поправити, вилікувавши рани душевні. Дуже рекомендую читати Псалом 90.

Моя прабабуся була віруюча і дуже побожна, вона завжди його читала, і в дорогу брала на листочку. Історію розповідала як молитва, захищала її на війні і оберігала, поруч міни вибухали, а вона вціліла. Якщо ви не знаєте цю молитву, то додам вам її текст.

b1694bdeda09fcc14f13b260154ddcd8 Молитва на Хрещення Господнє (на здоровя і перед купанням)

Її можна знайти в молитвослове, який купити в храмі, і використовувати як молитовник. Також, можна, пити святу воду невеликими ковтками, і три рази читати.

Ісусе Христе Сину Божий молю тебе про духовному, душевному та фізичному здоров’ї, зціли мою душу і тіло. Очисти від тілесних хвороб. Нехай свята хрещенська вода змиє гріхи мої. Нехай буде на те твоя воля. Амінь.

Дуже корисно, читати молитву Пантелеймона Цілителя, є багато випадків, які допомагають людям, при зверненні до цього святого.

1eb31a4be36d0a1c81dadcf0b8ccabdc Молитва на Хрещення Господнє (на здоровя і перед купанням)

Святу воду, набрану в свято, можна пити самому, або напоїти нею родича, який хворіє. Не чекайте моментально зцілення, адже це свято обіцяє зцілення по вірі вашій.

Також, хочу дати вам ще один текст, це символ віри, якщо хто не знає, ви можете роздрукувати чи переписати на листку паперу.

47e7164b1ef7e9fece67a9935aeddf17 Молитва на Хрещення Господнє (на здоровя і перед купанням)

Це найсильніші молитви, їх можна читати. І якщо повторювати їх текст багато разів, то в будь-якому випадку, ви запам’ятаєте його.

Якщо справді потрібна допомога, то я пропоную слухати цю молитву, як-то вона мені дуже допомогла, не хочу розповісти сумні історії, то я її постійно слухала. Ви потрапляєте в приємну атмосферу, і «доторкаєтеся до Бога».

Тому що мені щиро хочеться поділитися з вами тим, що я знаю, у світі інформації, важко відокремити зерна від плевел. Порадила мені його віруюча жінка, за що я їй дуже вдячна.

Яку молитву читати на Хрещення Господнє про здоров’я дитини

Діти, самі не просять, як відомо, про їх здоров’я і зцілення піклуються мами і бабусі. Це може бути домашнє читання, або прохання у храмі. Це текст молитви Пантелеймона Цілителя, Великому лікарів.

7ed61c779d38166ff04e0bae9f5195b3 Молитва на Хрещення Господнє (на здоровя і перед купанням)

Також, ви можете читати або запам’ятати, вивчити, переписати текст ось цієї нескладної молитви про дітей.

df747187b9319f9edace56dd1ccd07d1 Молитва на Хрещення Господнє (на здоровя і перед купанням)

Вона простою, але дієва. Її нескладно вивчити і запам’ятати, а можна просто читати час від часу.

Коли читати молитву в свято Хрещення на виконання бажання?

Як правило, її читають в ніч з 18 на 19 січня, потрібно заздалегідь продумати все що вам хотілося, зосередиться на цьому. Але пам’ятайте, бажання повинно бути екологічним і не має нікому шкодити або нашкодити, інакше нічого не збудеться.

Господи Ісусе Христе, Сине Божий. Не прогневайся на мою сердечну прохання, але й не відмовиш у безмірній милості своєї. Благослови мене на виконання бажання. Нехай все задумане збудеться і нині, і повсякчас, і навіки віків. Амінь.

Ви можете усамітнитися, запалити свічку, і подумати, а ще краще, записати на листку паперу, і заховати його в затишне місце. Після виконання записку з бажанням спалюють.

Молитви на Водохреща перед купанням в ополонці

Звичайно ж, існує думка, що гріхи не змиються, тощо. Але пам’ятаєте, ми говорили про віру, і саме по вірі нам дається.

e21bf432c289376cbc4184898c1537c9 Молитва на Хрещення Господнє (на здоровя і перед купанням)

Ми щороку їздимо на річку занурюватися, щоправда робить це тільки мій чоловік. Так от, перед тим як зайти в ополонку, можна прочитати «Отче Наш», або:

1. Господи Ісусе, купаюся в ополонці, очищаюся від скверни.

2. Благослови Господи на очищення і змий з мене гріхи.

3. Нехай не простудят мене морози і будуть мені порятунком Хрещення.

4. Господи Благослови і допоможи (ім’я) і занурюватися.

5. Благослови мене Господи на очищення, читати перед купанням, перед заходом у воду перехреститися.

c27558cea339426811f6ba0a73c4fee0 Молитва на Хрещення Господнє (на здоровя і перед купанням)

Обов’язково христіться і занурюйтеся в ополонку. Не забудьте взяти з собою чисту і суху одяг, в тому числі купальник або сорочку, в якій будете занурюватися.

Важливо мати не слизькі тапочки, рушник, килимок під ноги, на якому можна переодягнутися. Візьміть термос з гарячим чаєм.

7f7fb3d9bb5e6063f49cb3690e8aeed5 Молитва на Хрещення Господнє (на здоровя і перед купанням)

Якщо боїтеся, не впевнені в собі, не поринайте. Але повірте, короткочасне переохолодження, не призведе до хвороби, якщо ви во здравіє. Якщо слабке здоров’я, не поринайте. Бережи Вас Господь!

Сильні молитви Хрещення на заміжжя і любов

Напередодні зимових свят молоді дівчата ворожать на кохання та на женихів, просять про вдале заміжжя, так вже прийнято, і цей час називають «Святки». Низка одних свят змінюється іншими. Час це сильне, і можна попросити Матір Божу про дарування пари.

7e0f17ed05d7e2b584d62193e314aa5b Молитва на Хрещення Господнє (на здоровя і перед купанням)

Якщо молитися з чистим серцем, то ваші прохання і благання, обов’язково будуть почуті вище. Причому читати її потрібно не тільки в свята, але й будні дні. Моя сестра читала цю молитву, через рік вона вийшла заміж, тому я знаю, що це сильна молитва, важливо щирий намір.

Молитви на Водохреща Богоявлення (можна слухати відео)

Додам вам відео, ви можете прослухати молитви, використовуючи навушники, або включивши його, як вам зручно.

Цього свята приписують чудеса, але молитви, подані у статті, ви можете читати не тільки на свята, але і у звичайні будні дні. Нехай Господь Вам допомагає, і зберігає Вашу родину!

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
Всезнайко - Корисні поради